18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 12:39:13 GMT 2
Brit oli taas skeiti tulnud ja üritanud teha uuesti neid trikke, mida Darren talle kunagi õpetanud oli. Damn, kus see poiss küll ometi on? Ta oleks nagu maa alla vajunud. Brittanyl oli hea meel, kui üks trikk tal välja tuli, aga kui ta proovis midagi keerulisemat, siis ta lõpuks kukkus.
OT: Luke
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 12:56:05 GMT 2
Luke oli saabunud just skeiti, kuni märkas eemal üht tumedapäist tüdrukut, kes trikki tehes kukkus. Kutt rulatas kiirelt sinna ning lähemale jõudes mõistis, et tegu on Brittanyga. Tüdruk rulatas? Seda polnud Luke varem kuulnudki, kuid teadis Darrenit ja ka seda, et neil oli midagi vahepeal olnud. Võib-olla sealt hakkas see peale. "On sinuga kõik korras, Brit?" küsis Luke ning aitas tüdruku püsti. "Ma ei teadnudki, et sa üks rulatajatest nüüd oled," lisas ta veel, silmitsedes tüdrukut kerge muigega.Outfit
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 12:58:42 GMT 2
,,Jah, kõik on hästi," vastas Brittany, kui Luke ta püsti tiris. Pühkinud veidi oma jalgu, nägi tüdruk oma põlvel veritsevat haava. Tore, nüüd oli vaja veel põlv ka marraskile kukkuda. ,,Mul oli igav ja noh, ma tahtsin veel harjutada neid trikke, mida Darren mulle kunagi õpetas," ütles ta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 13:04:56 GMT 2
Luke pööras samuti pilgu Brittany põlvele. "Ja nüüd jääb küll see sõit ära, kuna sellise põlvega ei saa midagi teha," sõnas Luke, "see tuleks ära puhastada ja siis plaaster peale panna või miskit." Luke oli ise sellistel puhkudel suuri plaastreid kasutanud, kuid võib-olla oli targem side ümber panna. "Ma arvasin jah, et Darren on sellega kuidagi seotud," vastas Luke. "Käia ikka saad?" küsis nooruk, kuna tüdruku põlv võis siiski päris valus olla.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 13:08:00 GMT 2
,,Valus on, aga küll ma selle üle elan. Ehk siis ma kõnnin, kuni jalad mind veel kannavad," vastas Brittany ning toetas end Luke'i õlale. Targem oleks vist Brittany juures haav ära puhastada, sest tema kodu on lähemal.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 13:14:21 GMT 2
Luke teadis, kus Brittany elab, seega neidist toetades hakkas ta sinna poole liikuma. "Ütle, kui sa ei saa. Mul ei ole midagi selle vastu, kui pean sind süles kandma," sõnas Luke kavala muigega. Ta oli üsna kindel, et Brit elab selle väikese vahemaa üle, kuid abi võis siiski pakkuda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 13:31:30 GMT 2
Brittany kõndis Luke'i najale toetudes edasi, kuigi põlv tegi põrguvalu. Lõpuks jõudsid noored Brittany koju ning oma tuppa jõudes istus Brittany voodile. ,,Esmaabikapp on vannitoas," ütles ta Luke'ile, eeldades, et noormees teab, kus vannituba on.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 13:51:48 GMT 2
Luke polnud kaua aega Brittany kodus käinud, seda ka ainult üks või kaks korda. Kuid vannitoa leidis noormees üles ning jõudis tüdruku tuppa tagasi koos esmaabikotiga. "Ma arvan, et sul oleks targem püksid lühemate vastu ära vahetada, muidu on üsna keeruline haava puhastada ja see sidemesse panna," seletas Luke. "Ma võin hetkeks välja minna," lisas ta veel.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 14:07:43 GMT 2
,,Sa ei pea kuhugi minema," ütles Brittany end vaevaliselt püsti ajades ning võttis üldse püksid ära. Pikk pluus varjas niigi tema aluspesu, seega polnud probleemi niisama ka olla. Püksid põrandale jätnud, istus Brit voodile tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 16:50:56 GMT 2
Luke tõstis üllatusest kergelt kulme, kuna poleks arvanud, et Brit end tema ümbruses nii vabalt tunneb. Aga eks tüdruku enda asi. Nüüd kummardus mees Brittany põlve juurde ja esmalt puhastas selle vesinikuga. Seejärel pani ta selle sidemesse, kuna plaaster kipub kiiresti ära tulema. "Peaks valmis olema," sõnas Luke ning naeratas tüdrukule. Tema enda rulatamine jäi täna ikka väga lühikeseks. Luke ei hakanud Brittanyle selgitama, et ta ei tohiks seda jalga palju kasutada ning peaks paigal hoidma, kuna ilmselt teadis tüdruk seda isegi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 16:57:35 GMT 2
Muidugi taipab Brit seda ka ise, sest ta on ikkagi tulevane meditsiiniõde. Tüdruk tõmbas end rohkem voodile ja heitis pikali, jättes Luke'ile ka enda kõrval ruumi. ,,Noh, mis teeme siis?" küsis ta. ,,Mina olen see sant ju nüüd."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 17:15:42 GMT 2
Luke võttis Brittany kõrval istet. "On sul midagi mõttes?" küsis Luke, viies pilgu voodil lamavale Brittanyle. Tüdruk nägi eriti kuum nii välja, kuid kuuldavasti on tal juba kutt olemas. Too bad, Luke teeks oma move'i tüdruku peal.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 17:24:29 GMT 2
Brittany muigas. Ta oli Luke'iga alati hästi läbi saanud ja nii võis ta end mehe seltsis vabalt tunda. ,,Alustaks äkki sellest, et sa teed mulle väikse massaaži ka, kui sa mind juba isegi tohterdasid," arvas tüdruk ja keerutas oma tumedat juuksesalku ümber oma sõrme. Ta ei käinud Treyga ja seega võis ta natuke ka Luke'iga flirtida.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 17:30:22 GMT 2
Linn oli väike ja oli ju kõlakad, et Brittany ja mingi vanem kutt käivad. Ta ei teadnud, kas tüdruku flirdile vastata või mitte, kuid hopefully ei saa too vanem kutt sellest teada. "Nagu preili soovib," sõnas Luke ning kui Brittany oli istukile tõusnud, hakkas kutt tema kaela, selja ja õlgade piirkonnas massaaži tegema. Luke ei osanud ise enda oskusi hinnata, kuid ta oli massaaži tegemisega kursis.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 7, 2012 17:34:23 GMT 2
,,Mmmmm..." mõmises Brittany ning naeratas. ,,Sul on osavad käed, Luke Richards," kiitis neidis. Vedas, et Britu vanemaid kodus polnud ja nii olid nad Luke'iga kahekesi. Kuigi Brittany teadis, et ei ole hea eriti palju jalgadel olla, tahtis ta varsti siiski kööki snäkke tooma minna, kuid kõigepealt otsustas ta ikka mõnda aega massaaži nautida.
|
|